50 % på fornyelse af energimærket i 2018

Energimærkning – få det fornyet nu og spar 50 % på udførelsen af dette

Vi har den glædelige nyhed, at hvis du allerede nu rekvirerer energimærkning inden dets gyldighed udløber i 2020 og frem. Giver 50 % rabat på udførelsen af dette. Kontakt os på energimaerkning@lkhraadgivning.dk husk at skriv “Fornyelse af energimærke 50%” i emne feltet.

Det gælder således, at på nuværende tidspunkt at energimærker med gyldighed på 7 år, er det forlænget med 3 år, således at alle energimærker på ejendomme er gyldige i 10 år.

Dette gælder dog ikke hvis der efter udarbejdelsen af energimærkningen er gennemført ændringer, som i væsentligt omfang påvirker bygningens energimæssige ydeevne, vil den tidligere udarbejdede energimærkning ikke være gyldig.

Energistyrelsen har bestemt, at væsentlig omfang svarer til +/- 10 % ændringer af det beregnede dimensionerende energiforbrug eller at energimærket (skalaen) ændres.

Det kan f.eks. være at vinduer er udskiftet, at der monteret nye altandøre og vinduespartier, efterisolering af lofter, ydervægge eller gulve. At gammel oliefyr er skiftet ud til varmepumpe eller fjernvarme, at ventilationsanlæg er udskiftet og der ved dimensioneret efter gældende bygningsreglement, eller at erhverv har udskiftet belysning til LED og/eller fået styring af belysningen.