Optimeringsrapport – fokus på energi- og vandforbrug

Energioptimering

LKH Rådgivning udfører uvildig energi- og forbrugsoptimering af bygninger, installationer og udendørsanlæg – altid med øje for det økonomiske perspektiv med mål om store besparelser. Udover optimeringsrapporten vil I også kunne få energimærket jeres ejendom samt få reduceret Jeres vandforbrug med op til 60 %.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag her  eller send en e-mail på info@lkhraadgivning.dk

LKH Rådgivning kan derudover rådgive om tilskud til energioptimeringen samt for et mindre honorar indhente tilbud og følge tiltag til dørs, således at byggesjusk undgås og besparelsen kommer i hus.

Vi kan også tilbyde at udarbejde en større optimeringsrapport, hvor både drifts- og vedligeholdelsestiltag indgår. På denne måde vil du som bygningsejer være i stand til foretage de mest økonomisk fordelagtige beslutninger i forhold til energi, forbrugsmønstre, renovering og vedligeholdelse.

Uvildig optimering af Jeres/din ejendom gennemføres således at besparelsen synliggøres, så du/jer som bygningsejer ved, hvad der bedst kan betale sig at investere i.

Fremgangsmåde

  • Bygherre fremsender tegninger, forbrugstal, økonomi, finansieringsmuligheder mm. for bygningen samt anlæg/installationer
  • Bygherre konkretiserer valg af anlæg/installationer/klimaskærm, som skal indgå i optimeringsprocessen
  • Bygningen gennemgås for energioptimering
  • Prognose for forbrugsprisudvikling
  • Optimeringsrapport udføres
  • Rapport præsenteres med mulighed for uddybende spørgsmål

Fordele

Udarbejdelse af en optimeringsrapport har mange fordele. Først og fremmest opnås realistiske tilbagebetalingstider for besparelsesforslag for energi- og forbrugsforbedringer, der vil tage udgangspunkt i det oplyste forbrug.

Andre fordele kan f.eks. være færre udgifter til vedligeholdelse, nedsat sygefravær for dig og dine børn eller medarbejdere grundet bedre indeklima, investeringsmuligheder i forhold til rentefremskrivning samt energi- og forbrugsprisprognoser.

Kontakt os

Leave this field blank