Vedligeholdelsesplan

 

Bygge & Anlæg

10 års vedligeholdelsesplan

LKH Rådgivning udarbejder vedligeholdelsesplaner og et 10 årigt økonomisk vedligeholdelsesbudget og kan foretage løbende opdatering af disse.

Vedligeholdelsesplanen indeholder en tilstandsvurdering af ejendommen fra kælder til tag og dens installationer.

Vi udfører en simpel 10 års vedligeholdelsesplan, hvor der udarbejdes en plan over jeres ejendom, så i fremover kan prioritere vedligeholdelsesopgaver og lægge budget 10 år frem. Denne omfatter klimaskærm, fællesarealer og fælles tekniske installationer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her eller send en e-mail på info@lkhraadgivning.dk

Vedligeholdelsesplanen hjælper således med at skabe overblik over ejendommens tilstand og skaber tryghed omkring prioritering af ejendommens økonomi i forhold til vedligeholdelsen af jeres ejendom om det er ejer- eller andelsforening eller privatejet.

Derudover kan vi også hjælpe med at lave en TOTALPLAN, hvor Vi gennemgår Energimærkningsrapporten og sammenholder denne med vedligeholdelsesplanen. Derved vil man kunne opnå rettidige vedligehold og derved holde udgifter til drift og vedligehold nede, samt ved at inddrage energibesparelser, spare ekstra håndværkerudgifter samt indfri energibesparelsen.

Kontakt os

 

Leave this field blank