Skybruds- og stormflodssikring

Miljø & klimaforandring

Skybruds- og stormflodssikring

LKH Rådgivning har kompetencer indenfor:

    • Skybrudssikring
    • Stormflodssikring

I stedet for at forkøbe sig i dyre tekniske løsninger, som kræver løbende vedligehold. Vil vi til hver en tid råde jer til at få udarbejdet en risikovurderingsrapport med tiltag som mindsker risikoen for oversvømmelser.

Følgende fremgangsmåde ved udarbejdelse af rapport:

Bygningen besigtiges for risici for oversvømmelser, og der laves en rapport for tiltag, som nedsætter din risiko for vandskader på ejendom. Evt.kan der rekvireres en beredskabsplan.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her  eller send en e-mail på info@lkhraadgivning.dk

Skybrud

Skybruddet, der ramte dele af Sjælland og hovedstadsområdet den 2. juni 2011, er et eksempel på en ekstrem vejrsituation, og hvad der kan ske, når frekvensen og intensiteten af kraftige regnbyger øges. Kloakkerne er ikke dimensionerede til disse nedbørsforhold, og eftervirkningerne af de kraftige regnskyl var ukontrollerede og medførte lokale oversvømmelser af veje og kældre.

Med udsigt til flere af samme type kraftige regnskyl vil der fremover være behov for reviderede planlægningsmodeller, der tager hensyn til særligt udsatte områder for oversvømmelse, samtidig med at specifikke oversvømmelsesforanstaltninger inddrages i tiltagene.

Stormflod

Stormene Allan & Bodil i 2013 medførte store ændringer af vores kyster, skræntnedstyrtninger med arealtab for bygningsejer og bygninger som forsvandt i havet. Stormen var forholdsvis langvarig og skabte helt ekstraordinært stormflod i dele af de indre danske farvande – bl.a. i Roskilde Fjord. Stormfloden medførte massive oversvømmelser og kom som en overraskelse for mange, der ikke var forberedte på disse ekstreme vejrforhold.

Referencer

LKH Rådgivning har bl.a.udarbejdet risikovurderingsrapporter for ejendomme i København.

Skybrudssikring:
Udarbejdelse af rapport med tiltag mod fremtidige skybrud for Bispebjerghjemmet i København.

Stormflodssikring:
Udarbejdelse af stormflodssikringsrapport med tiltag mod fremtidige stormfloder for ejendom i Teglværkshavnen.

Kontakt os

Leave this field blank